top of page

Reviews

Ervaringen van cliënten

Reviews: Testimonials

Ik heb erg fijne en ontspannen sessies en gesprekken met Hendertje gehad over omgaan met zelftwijfel, blijven hangen in negatieve spiraal en stress. Door de opdrachten, metaforen en gesprekken kan ik een stuk beter met bovenstaande omgaan en heb ik de handvatten om hier ook in de toekomst aan te blijven werken! Erg blij dat ik dit gedaan heb en een aanrader voor iedereen!

Norbert

Ik heb met verschillende hulpverleners gepraat, maar heb met niemand echt een klik gevoeld of het gevoel gehad dat er een oprechte interesse was in mij. Ik raakte per toeval aan de praat met Hendertje en voelde met haar wel een klik. Zij heeft mij vanaf het begin het gevoel gegeven dat ze echt wilde dat het beter met mij zou gaan en dat ik aan mijn doelen ging werken. 
Wat ik erg fijn vond was dat er aan het begin van de gesprekken altijd aan mij werd gevraagd waar ik behoefte aan had. Vaak gingen we hieraan werken door middel van oefeningen en spelletjes. Dit zorgde ervoor dat ik bewuster bezig was met wat ik voelde en wat ik wilde ten opzichte van alleen gesprekken voeren. Het coachtraject heeft mij meer rust gebracht, doordat we samen bezig zijn geweest met mediteren en mindfulness. Oefeningen die wij tijdens de sessies hebben gedaan pas ik nog steeds toe om met angstige gevoelens om te kunnen gaan. 

Leila

Ik vond het fijn dat je je goed in mij kon inleven en dat je met je gesprekstechnieken je vinger op de pijnlijke plekken kon leggen. Dit is bij mij moeilijk omdat ik niet altijd het achterste van mijn tong laat zien. Maar daar wil ik je wel ontzettend voor bedanken. Je rustige houding en de start en afsluit meditatie waren ook erg prettig.

W. Arumugam

Wat
mij opviel aan de aanpak was dat er veel gebruikt werd gemaakt van oplossingsgerichte
coaching. Daarnaast was het veel aan mij waar we het over hadden tijdens de
gesprekken. Ik ben zeer tevreden. Het was precies wat ik op dat moment nodig had. Iemand die
luisterde en met mij mee dacht. Zodat ik kon komen op een oplossing die echt bij mij paste.

Elise

Mijn compliment aan jou is dat ik je heel oordeelvrij en kalm vind. Daarnaast straal je vertrouwen uit naar de groep en naar mensen met vragen en dat maakt je makkelijk benaderbaar.

Mark Veensma

Opdrachtgevers

Reviews: Services
IKEA-Logo.png
bottom of page